World of Tanks


Letöltöttem kb 1 éve a World Of Tanks nevezetű online játékot. Azt hittem egy nagy szar lesz (rengeteget reklámozták) - de nem. Egyből megtetszett. A lényege, hogy két csapat van (15 - 15), és szét kell lőni az ellenséget. Kell hozzá egy jó stratégia (meglehet beszélni csapattársakkal a chaten) és persze egy jól felszerelt és erős tank. Tetszik benne, hogy nem kényszerít a vásárlásra. Prémium tagság nélkül is élvezettel játszható. A tankokat 10 szintig lehet fejleszteni. A prémium tagsággal ezt egy kicsit fel lehet gyorsítani. Valamint lehet venni Elite tankokat - amivel egy kicsit több pénzt és tapasztalatpontot fogsz szerezni. Maga az egész játék nagyon jól ki van dolgozva - gyenge gépeken is simán elfut, grafika rendben van - a kikapcsolódás garantált. (persze aki szereti az ilyen típusú játékokat)

Jelenlegi tankjaim:
A japán O-I fejlesztésére gyúrok most. Nagyon ocsmányul néz ki, viszont a lövése nagyon erős. A Cromwell is tetszik, na meg az M7 -es. Jó gyors és a lövése is tűrhető.
Viszont ami nem tetszik a játékban az, hogy a csatában találkozhatsz jóval magasabb szintű tankokkal is. Sokszor megtörtént, hogy mentem a VI szintű bivalyerős O-I -val és azonnal kilőtt egy IX szintű tank. Ez azért már túlzás.
A képen jól látható, hogy azért van választék. Javaslatom: hogy nézz utánna, hogy melyiket érdemes fejleszteni: mindegyiknek megvan a maga erőssége. Amelyik gyors, annak általában a lövése gyenge. (és persze fordítva: a nagyon lassú tankok sebeznek a legnagyobbat)

Vigyázz mert az ilyen típusú játékok olyanok mint a drog. Feszt csak játszanál, hogy egy újabb szintre lépj. Én csak néha játszom rajta - időm nem engedi - ezért nagyon nehezen fejlődök. Néha kikapcsolódásra pont jó.

Játék letöltése
Ingyenesen és legálisan le lehet tölteni a hivatalos honlapjukról: https://worldoftanks.eu
Play for Free -re kattintva letöltődik egy exe file, azt elindítod és feltelepíted. Jó sok időt vesz igénybe, hiszen az egész játék letöldődik ami kb 10 GB.
Kell csinálj egy World of Tanks felhasználót is! (mint minden online játéknál)
Játék indítása után, bejelentkezel (sokszor tölt még le utánna frissítéseket) és mehetsz is a csatába!

Infó
A World of Tanks egy 3D-s csapatalapú többjátékos freemium videojáték, amelyben az 1910-es és 1970-es évek közötti páncélozott harcjárművek harcait szimulálják. A játék PvP alapú, vagyis a játékosok egymással harcolnak benne. A kiadott változatban 140 amerikai, szovjet, német, brit, francia, kínai, cseh, svéd és japán harcjármű kapott helyet, amelyeket könnyű, közepes és nehéz harckocsikra, páncélvadászokra és önjáró lövegekre osztottak fel. A készítők ígérnek további európai nemzeteket is, köztük olasz és lengyel tankokat, valamint elképzelhető még magyar és román tankok hozzáadása is. Ezekkel együtt mintegy 500 tank lesz majd játszható. A járművek külsőre történelmileg hű másai a valódiaknak, de mivel a játék nem egy tankszimulátor, így bizonyos értékeket (például a páncélátütés fizikája) egyszerűsítettek és a játékbeli irányítást kiegyenlítették. A játékot 2011. április 12-én adták ki Európában és Észak-Amerikában.
A World of Tanks az első olyan játéka a fehérorosz Wargaming.netnek, amelyet ingyenesen játszhatóvá tettek, és csupán az extra tartalomért és lehetőségekért kell fizetni aranyvásárlás formájában. A játék bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, az egyszerre elérhető legtöbb online játékos kategóriában, 2011. január 23-án, amikor 91 311 játékos játszott egyszerre az orosz szerveren. Ezt 2012. április 13-án sikerült megdönteni, az európai szerveren amikor a játékosok egy kód beírásával egy napra prémium felhasználóvá válhattak. Az egyszerre játszó játékosok száma mára elérte a 217 000-et. (Forrás: Wikipedia)

Hogyan Játszanak mások!
Nézz bele .twitch.tv - n

Hivatalos Honlap: https://worldoftanks.eu
Fecbook: https://facebook.com/WorldOfTanks

Címkék: , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban