Retró Dolgok Tárháza: 2. Retró Műsorok - Magánszám

Hajós András az egyik kedvenc médiaszemélyiségem. Elmagyarázni hosszadalmas lenne: a lényeg, hogy bírom a humorát és mindazt amit képvisel. Ahol szerepelt (műsorokban) mindig megállta a helyét: rendszerint ő volt a hab a tortán. Szerencsére rájöttek, hogy ő egy zseni és mostanság egyre több helyen láthatjuk: pl saját műsorok, zsűritag stb.
Az eddigi szereplései:
Saját talkshow-ját 2003 tavaszától indította el Magánszám címmel, amelyet először a TV2-n sugároztak, majd kis szünet után a Viasat 3-on láthatta a nézőközönség Késő este Hajós Andrással címmel. A műsor megszűnése óta Hajós az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősíti. 2005-ben ő vezette a Benne leszek a tévében című műsort, amelyből kilenc adást láthattak a nézők.
A 2002-ben készült Kelj fel komám ne aludjál című filmmel indult el a filmes világban. Azóta szerepelt a Boldog születésnapot! (2003), Magyar vándor (2004), Zsiguli (2004), Szűzijáték (2006) című filmekben. 2007-ben a Megy a gőzös c. Koltai-komédiában a Hiszékeny vakot alakította.
Mindemellett a Csillag Születik, Kismenők és a Sztárban Sztár zsűritagja is volt.

Dalfutár (TV film) házigazda (magyar műsor, 2016)
Készhelyzet (TV film) műsorvezető (show-műsor, 2015)
Hajós a dobozban (TV-műsor) szereplő (magyar reality show, 2014)
Fluor Film, szereplő (magyar dokumentumf., 2012)
Csillag Születik (TV-műsor) zsűri (2012)
Végállomás zene (magyar rövidf., 2009)
Legénykonyha (TV film) szereplő (magyar ism. sor., 2009)
Humorista a konyhában (TV film) szereplő (magyar szór. műsor, 2009)
Szűzijáték, színész (magyar vígj., 2006)
Zsiguli, színész (magyar vígj., 2004)
Magánszám  (TV-műsor) műsorvezető (magyar show-műsor)
Késő este Hajós Andrással  (TV-műsor) író (magyar show-műsor)
Heti Hetes  (TV film) szereplő
A Comedy Central bemutatja  szereplő
A cég hangja  (TV-műsor) zsűri (magyar reality show)
Benne leszek a tévében  (TV-műsor) műsorvezető

A régi műsorjai sajnos hamar ,,csődbe'' mentek, mint pl az általam nagyra tartott Magánszám is.

Magánszám
A műsor ötvözi a stand up-comedy és a talk-show elemeit, ugyanakkor a műsorvezető zenész múltját sem tagadja meg új szerepében: szintetizátora és gitárja is állandó "társai". A Magánszám egyedi hangvétele, az "antisztár" karakterű műsorvezető szokatlan humora, az érdekes vendégek, és a nem szokványos kérdésekre adott meglepő válaszok biztosan megtalálják útjukat a nagyközönséghez. 
Ugyanakkor nem tagadjuk, a műsorral az is célunk, hogy azokat a városi és fővárosi értelmiségieket, fiatal felnőtteket is a képernyők elé ültessük, akik általában kritikusan szemlélik a kereskedelmi csatornák műsorait, vagy egyáltalán nem néznek tévét.
Hajós András saját személyiségét hozza, azt kérdezi, ami őt érdekli és attól, aki őt érdekli. A Magánszám nem a sztárkultúrát erősítő műsor, ugyanakkor Hajós András vendégeként olyan tehetséges emberek jelennek meg a képernyőn, akik megérdemlik a széles körű ismertséget, a népszerűséget. 
A Magánszám intim, bensőséges jellege ellenére látványos show, amely megfelel a kor kihívásainak. Hatalmas díszlet adja a monológok és a beszélgetések helyszínét, minden műsor végén más és más zenekar lép fel a koncertekre is alkalmas méretű színpadon. (forrás: port.hu)

A régi adások keresgélése során kellemes meglepetés ért. A tv 2 indított egy archív oldalt,amin jelenleg kb 20 régi tv 2 -ős műsort lehet újranézni, elég jó minőségben.
Közöttük van a Magánszám is (az összes:azaz 8 adás), ezért meg is osztom veletek.

Magánszám 1. rész: Hajós András vendége volt a Magánszám első részében Postássy Juli, Geszti Péter, Ganxsta Zolee, valamint az Amorf Ördögök.

Magánszám 2. rész: Hajós András meghívott vendégei Szabó Győző, Jancsó Miklós, Mucsi Zoltán, és Scherer Péter voltak. A műsor színpadán pedig a Bëlga zenélt.

Magánszám 3. rész: Hajós András vendége Oroszlán Szonja, Antal Nimród és Cserhalmi György volt, a NEO pedig zenélt.

Magánszám 4. rész: Hajós András meghívott vendégei Ferenczi György, Bangó Margit és Sebeők János. Élőben zenél a Hiperkarma.

Magánszám 5. rész: A Magánszám műsorában ezúttal Boros Lajos, Lovasi András valamint a Kispál és Borz volt a vendég.

Magánszám 6. rész: Hajós András vendége volt Novai Gábor, Galla Miklós, Juranics Tamás, a zenéről pedig a Budapest Jazz Orchestra gondoskodott.Hajós András vendége volt Novai Gábor, Galla Miklós, Juranics Tamás, a zenéről pedig a Budapest Jazz Orchestra gondoskodott.

Magánszám 7. rész: Hajós András vendégei Laár András, Laár Bálint és Rudolf Péter voltak. A műsor színpadán pedig a Hollywoodoo zenekar zenélt.

Magánszám 8. rész: Hajós András vendége Soma, Dávid Jengyibarjad és Kerepes András volt, a Nyers zenekar pedig zenéjével szórakoztatta a nagyérdeműt.


Címkék: , , , ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresés ebben a blogban